Akukuuu Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 (edytowane) Nick podczas gry: Akukuuu IP/SteamID: STEAM_0 : 1 : 505306940 Typ serwera: JailBreak Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Bodzio Data, godzina otrzymania bana: 08 lis 2022 - 16:21:56 Wyjaśnienie: Wbiłem na serwer i dostałem bana za nic z takim powodem Wydruk z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Akukuuu [AMXBans] Powod : ' dziala tez w druga strone : P ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.FragArena.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 505306940 ' [AMXBans] Twoje IP : 'xxx ' [AMXBans] =============================================== Edytowane 8 Listopada 2022 przez Akukuuu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzio Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 powod bana: "dziala tez w droga strone" jesli ja dostalem bana u was za nic to wy tez (mozecie mowic co chcecie o mnie ze jestem dzieciakiem ale to wy wchodzicie do mnie na serwer i potem z placzem na forum przychodzicie ze ban nie sluszny) ile razy mozna to samo walkowac ile razy to samo mozna pisac moj serwer 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akukuuu Opublikowano 8 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Po pierwsze ja ci nie dałem bana, po drugie mamy własnego amx bansa który nie jest podłączony z innymi serwerami a ten jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzio Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 ban zostaje twoje argumenty mnie zagiely 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzio Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi