Akukuuu Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 (edited) Nick podczas gry: Akukuuu IP/SteamID: STEAM_0 : 1 : 505306940 Typ serwera: JailBreak Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Bodzio Data, godzina otrzymania bana: 08 lis 2022 - 16:21:56 Wyjaśnienie: Wbiłem na serwer i dostałem bana za nic z takim powodem Wydruk z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Akukuuu [AMXBans] Powod : ' dziala tez w druga strone : P ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.FragArena.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 505306940 ' [AMXBans] Twoje IP : 'xxx ' [AMXBans] =============================================== Edited November 8, 2022 by Akukuuu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodzio Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 powod bana: "dziala tez w droga strone" jesli ja dostalem bana u was za nic to wy tez (mozecie mowic co chcecie o mnie ze jestem dzieciakiem ale to wy wchodzicie do mnie na serwer i potem z placzem na forum przychodzicie ze ban nie sluszny) ile razy mozna to samo walkowac ile razy to samo mozna pisac moj serwer 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akukuuu Posted November 8, 2022 Author Share Posted November 8, 2022 Po pierwsze ja ci nie dałem bana, po drugie mamy własnego amx bansa który nie jest podłączony z innymi serwerami a ten jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodzio Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 ban zostaje twoje argumenty mnie zagiely 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodzio Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts