Majki z Jamajki Posted November 19, 2022 Share Posted November 19, 2022 Witam wchodze pograć na serva dd2 a tu komunikat ze mam bana nie wiem o co chodzi od kogo ten ban ani skad ... BUILD 3082 SERVER (0 CRC) Server # 30 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Stage 6 [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.fragarena.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 392762223 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 5.173.73.42 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz sw Niewiem Dlaczego pisze jakis nick: Stage 6 skoro Mam nick Majki*z*Jamajki gram na non-steam ktos mi mowil ze moglem przejac bana kogos po ip... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruz SDE Posted November 19, 2022 Share Posted November 19, 2022 Witaj. Odpowiadając na Twoje pytanie, jako że grasz na NonSteam i posiadasz zmiennie IP powinien pomóc reset routera i zmiana IP na inne, dzięki temu będziesz mógł wejść na serwer z "czystym kontem" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts