Jump to content
HOTNEWS

Zbiórka na Forum

Każda wpłata będzie dla nas bardzo cenna, ponieważ przyczyni się do rozwoju Forum, oraz odciąży nas po części finansowo.

Czytaj Całość
Hotnews

Redakcja FragArena.pl

Znajdziesz tutaj interesujące treści dotyczące naszej społeczności, które dodawane są codziennie abyś mógł/mogła każdego dnia przeczytać coś ciekawego.

Czytaj całość
Hotnews

Głosuj na nasze serwery

Za głosowanie na nasze serwery otrzymasz dodatkowe punkty reputacji!

Czytaj całość
Hotnews

Gry i Zabawy

Gry i Zabawy Zapraszamy.

Czytaj całość

Odwołanie

XiZQ

Recommended Posts

• Nick podczas gry: XiZQ
  • IP/SteamID: STEAM_0:1:155494253
  • Typ serwera:  JB 
  • Nick admina od, którego dostałeś/aś bana:  Nie wiadomo
  • Data, godzina otrzymania bana:  ok 16:00 24.11.2022
  • Wyjaśnienie:  No cos tam pisali ze niby mam ale nie wiem o co chodzi bo nawet ct nie bylo. Zapewne moje strefy
  • Wydruk z konsoli: 
    Admin zbanowal STEAM_0:1:155494253
    Kicked by Console: "pa"
    Kicked 

Dostałeś bana za rwhacka, wiele razi ci pisalismy żebyś to wyłaczył i grał czysto. Porównaliśmy sobię strefy moje na 900fps a twoje i to nie jest legitne. Jak tak bardzo tego potrzebujesz to moge rozpisac demko jak latasz i sie rozpedzasz

• Lubię to! 1

1 Nigdy nikt mi nic nie pisał xd.

2 twoje strefy na 900 fps najwidoczniej są nie miarodajne skoro ktoś potrafi je lepiej po za tym ikoną czego jesteś że do ciebie trzeba porównywać może porównajmy je do stref np takiego archonka to mógłbyś się zdziwć że te twoje machanie to c kropla w oceanie :)

3 Już miałem demko na strefy i aima nic nie było.

4 Rozpisz to demko z chęcią.

5. Mam trochę więcej niz twoje 900fps :)

Wniosek taki że jak chcesz kogoś porównywać nie porównuj go do słabszych w tym przypadku ciebie.

Edited by XiZQ

Ciekawe ile masz fps max jest 999 a za duzej nie ma roznicy miedzy 900 a 999 + archonek to swoją sprawą i go tu nie mieszaj bo on tez mial sporo na sumieniu. 

0.35

0.41

1.09

2.13

2.40

3.04

3.46 (tu sie rozpedziles patrzac prosto XD)

4.01 (Stanales i skoczyles i nagle dostales 3k speeda)

4.07 

i takich akcji było jeszcze więcej ale nie chce mi sie juz ich rozpisywac bo myśle ze tyle starczy :)

demko: http://868476.node28.pukawka.pl/hltv-2211241553-jail_hurin_v2-1669301580-1669302000.zip

Edited by iser

0:35 normalne strefy co tu widzisz dziwnego? xd

0:41 dalej normalne strefy 

1:09 normalne strefy i zwykle odbijanie sie od rampy

2:13 dalej odbijam sie od rampy i robie strefy

2:40 wulosowalem autobh + strefy +odbijanie się od rampy 

3:04 bh + strefy + rampa

3:46 gdzie tu sie napedzilem prosto? caly czas robie strefy i to nawet w wodzie

4:01 gdzie tu stoje w miejscu i  jak stwierdzasz ze nagle mam 3k speeda?

4:07 normalne stefy.

więc jak widzisz nie masz chyba co porownywac ludzi do siebie a uczyc się od nich.

• Haha 1

22 minuty temu, Bodzio napisał:

@  XiZQ masz 5 minut na wstawienie demka o nazwie demko_frag_jb znajduje sie w twoim folderze cs w cstrike

Ale @  iser dał inne demko dlaczego akurat to demko a nie to które @  iser wystawil? 

36 minut temu, XiZQ napisał:

@ MixsiorPL bo to demko jest z mojego csa a po zatym ogladajcie macie do wyboru na obu jest to samo XD

Co ma silnik do wiatraka jak to są inne demka z innych map jedna mapa to jail_hurin_V2 a druga to jail_breakdown69 poniżej screeny

20221124224158_1.jpg

20221124224121_1.jpg

19 minut temu, MixsiorPL napisał:

Co ma silnik do wiatraka jak to są inne demka z innych map jedna mapa to jail_hurin_V2 a druga to jail_breakdown69 poniżej screeny

20221124224158_1.jpg

20221124224121_1.jpg

bodzio ci napisał ze widac moj ekran nic tak na prawde oprócz stref tam nie ma pozatym na obu demkach robie dosłownie to samo strefy i odbijam sie od rampy tyle ze na pierwszym dostalem autobh z losu i to jest druga roznica. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania i polityka prywatności