XiZQ Opublikowano 1 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 Nick podczas gry: XiZQ IP/SteamID: STEAM_0:1:155494253 Typ serwera: JB Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Liseek Data, godzina otrzymania bana: ok 22:50 01.12.2022 Wyjaśnienie: Nie będziesz tolerował czego? Moich umiejętności? Jak to zwykle bywa ban chyba za strefy jest po godzinie 22 wiec i również GSJ mogę robić. Wydruk z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.FragArena.pl [AMXBans] Powod: 'Nie będe tego tolerowal tak jak bodzio :)' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:155494253' [AMXBans] Twoje IP: '?' [AMXBans] =============================================== http://amxbans.fragarena.xaa.pl/ban_list.php?bid=6272 Piszę drugie ze względu na zastrzeżenie co do kompetencji owego właściciela w tej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiseeK Opublikowano 1 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 Od poprzedniego odwołania nic się nie zmieniło nie próbuj nawet bo na mojej kadencji tego ub nie dostaniesz. Widziałem co miałem zobaczyć dziękuje szkoda twojego i mojego czasu na takie odwołania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiseeK Opublikowano 1 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi