XiZQ Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Nick podczas gry: XiZQ IP/SteamID: STEAM_0:1:155494253 Typ serwera: JB Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Liseek Data, godzina otrzymania bana: ok 22:50 01.12.2022 Wyjaśnienie: Nie będziesz tolerował czego? Moich umiejętności? Jak to zwykle bywa ban chyba za strefy jest po godzinie 22 wiec i również GSJ mogę robić. Wydruk z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.FragArena.pl [AMXBans] Powod: 'Nie będe tego tolerowal tak jak bodzio :)' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:155494253' [AMXBans] Twoje IP: '?' [AMXBans] =============================================== http://amxbans.fragarena.xaa.pl/ban_list.php?bid=6272 Piszę drugie ze względu na zastrzeżenie co do kompetencji owego właściciela w tej sprawie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiseeK Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Od poprzedniego odwołania nic się nie zmieniło nie próbuj nawet bo na mojej kadencji tego ub nie dostaniesz. Widziałem co miałem zobaczyć dziękuje szkoda twojego i mojego czasu na takie odwołania 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiseeK Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts