pppp Opublikowano 4 Grudnia 2022 VIP Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Nick podczas gry: pppp IP/SteamID: STEAM_0:1:600957210 Typ serwera: dd2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Intuz.SDE Data, godzina otrzymania bana: 18+- 4.12.2022 Wyjaśnienie: Podczas wykonywania war goda byłem na tsie z intruzem i pandą został wykryty plik dm.exe (aimbot) odrazu zaprzeczam nigdy nie uzywałem wspomagaczy. Z mojej strony mogę zapewnić że ta sytuacja nigdy się powtórzy. https://www.gametracker.com/player/pppp/145.239.19.183:27195/ Wydruk z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : pppp [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.fragarena.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 600957210 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.11.207.213 ' [AMXBans] =============================================== 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intruz SDE Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Witam, tak jak napisał pppp rozmawialiśmy na TSie, sytuacja dosyć dziwna, bo jego styl gry nie wskazywał na aimbota. Gracz przeinstalował gre, usunął wszystkie pliki i wykonał ponownie wargoda, wszystko jest okej. Według mnie zasługuje na szansę, proponuje profilaktyczne sprawdzanie za pomocą wargoda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
La Flame Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 @ Wisnia1 co myślisz nad daniem szansy? Z reguły nie powinieneś dostać żadnego UB za sam plik który wskazywał na AIMBOTA. @ pppp 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 4 Grudnia 2022 Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Dostajesz druga szanse @ Admin CS 1.6 DD2tylko spotkacie tego gracza na serwie proszę o wykonanie wargoda z miejsca drugiej szansy takiej nie będzie pozdrawiam Torcik miłego grania nie ma zmiłuj. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 4 Grudnia 2022 Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi