pppp Posted December 4, 2022 VIP Share Posted December 4, 2022 Nick podczas gry: pppp IP/SteamID: STEAM_0:1:600957210 Typ serwera: dd2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Intuz.SDE Data, godzina otrzymania bana: 18+- 4.12.2022 Wyjaśnienie: Podczas wykonywania war goda byłem na tsie z intruzem i pandą został wykryty plik dm.exe (aimbot) odrazu zaprzeczam nigdy nie uzywałem wspomagaczy. Z mojej strony mogę zapewnić że ta sytuacja nigdy się powtórzy. https://www.gametracker.com/player/pppp/145.239.19.183:27195/ Wydruk z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : pppp [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.fragarena.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 600957210 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.11.207.213 ' [AMXBans] =============================================== 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruz SDE Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 Witam, tak jak napisał pppp rozmawialiśmy na TSie, sytuacja dosyć dziwna, bo jego styl gry nie wskazywał na aimbota. Gracz przeinstalował gre, usunął wszystkie pliki i wykonał ponownie wargoda, wszystko jest okej. Według mnie zasługuje na szansę, proponuje profilaktyczne sprawdzanie za pomocą wargoda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
La Flame Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 @ Wisnia1 co myślisz nad daniem szansy? Z reguły nie powinieneś dostać żadnego UB za sam plik który wskazywał na AIMBOTA. @ pppp 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Własciciel Torcik Posted December 4, 2022 Właściciel Własciciel Share Posted December 4, 2022 Dostajesz druga szanse @ Admin CS 1.6 DD2tylko spotkacie tego gracza na serwie proszę o wykonanie wargoda z miejsca drugiej szansy takiej nie będzie pozdrawiam Torcik miłego grania nie ma zmiłuj. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Własciciel Torcik Posted December 4, 2022 Właściciel Własciciel Share Posted December 4, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts