Rambusiek Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 Nick podczas gry: R[a]mbri @!@!@@%%% IP/SteamID: STEAM_0:0:606426541 Typ serwera: DD2 [Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny] @FragArena.pl (de_dust2) Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: QeTiQ(QetiQ) Data, godzina otrzymania bana: 22 gru 2022 - 12:49:50 Wyjaśnienie: Mialem zrobic wargods, pobieram, zla wersje pobralem i pokazalo mi error, mowie se w myslach, chuj pobiore na szybko wersje kompatybilna z moim urzadzeniem. pobralem patrze ze musze czekac 10 min na zrobienie nowego, czekam czekam, wchodze w gre i patrze ze jestem zbanowany Wydruk z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.fragarena.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 606426541 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 46.205.136.160 ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. a tu jest moj wargod QetiQ :P nie wychodzilem z gry specjalnie dla ciebie https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2521640 chcialbym dodac ze moj sprzet i internet nie jest najlepszy dlatego to tak dlugo trwało na mojej karcie graficznej to by ci aldente upieklo boczek Link to comment Share on other sites More sharing options...
QeTiQ Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 (edited) To tak, zacznę od tego graliśmy sobie, nagle dostałem głowe przez ściane od ciebie patrzałem na ciebie dziwnie grałeś zrobiłem ci wargoda, był czerwony, plik alternative. Więc no dałem ci bana za czitowanie .. Jestem na NIE! https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2521640 Plus w plikach masz celownik do awp, scauta ! ;p nie wiem czego oczekujesz :d Edited December 22, 2022 by QeTiQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
La Flame Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 (edited) Drogi użytkowniku @ Rambusiek z racji iż twój Wargod wyszedł czerwony, twoje odwołanie jest znikome. Dla twojej jasności kolego, jeśli Wargod wyjdzie w kolorze Czerwonym oznacza to, że na twoim komputerze znajdują się wszelkiego rodzaju czity. Natomiast, gdy wyjdzie Niebieski jesteś clear, bardzo mi przykro. // Edited December 22, 2022 by La Flame 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
La Flame Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts