Bechu Opublikowano 22 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 Nick podczas gry:BaseK IP/SteamID: 91.237.161.81 Typ serwera: ONLY DD2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Czarnulka Data, godzina otrzymania bana: Oj niepamiętam z rok temu Wyjaśnienie: No był git dzień wpadłem na głupi pomysł i postanowiłęm poczitować pobrałem aimbota wgrałem i zaczełem że tak to ujmę zabawę, no wiadomo jak się to skończyło dostałem bana i tyle co tu więcej wyjaśniać. Odrazu napisze że nie zamierzam tak robić i chcę powrócić na rejony dokładniej JailBreak i pograć trochu. Wydruk z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Czarnulka [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.FragArena.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 530512086 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 91.237.161.81 ' [AMXBans] ======================================= 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
La Flame Opublikowano 22 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 Przykro mi, doceniam twoje szczerości lecz to nie wystarcza. Spróbuj za 2 lata napisać odwołanie. 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
La Flame Opublikowano 22 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi