Bechu Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 Nick podczas gry:BaseK IP/SteamID: 91.237.161.81 Typ serwera: ONLY DD2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Czarnulka Data, godzina otrzymania bana: Oj niepamiętam z rok temu Wyjaśnienie: No był git dzień wpadłem na głupi pomysł i postanowiłęm poczitować pobrałem aimbota wgrałem i zaczełem że tak to ujmę zabawę, no wiadomo jak się to skończyło dostałem bana i tyle co tu więcej wyjaśniać. Odrazu napisze że nie zamierzam tak robić i chcę powrócić na rejony dokładniej JailBreak i pograć trochu. Wydruk z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Czarnulka [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.FragArena.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 530512086 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 91.237.161.81 ' [AMXBans] ======================================= 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
La Flame Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 Przykro mi, doceniam twoje szczerości lecz to nie wystarcza. Spróbuj za 2 lata napisać odwołanie. 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
La Flame Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts