マザーファッカー Posted December 26, 2022 Share Posted December 26, 2022 Nick podczas gry: マザーファッカー IP/SteamID: STEAM_0 : 0 : 543121933 Typ serwera: DD2 #2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: os[A] Data, godzina otrzymania bana: dzisiaj o 18:47 Wyjaśnienie: Grałem sobie na spokojnie dzisiaj na dd2, nic specjalnego jak to kazdy gracz cs 1.6 i nagle w niespodziewanym momencie dostaje perma za bycie "cheaterem" pomimo ze ja nie cheatuje w cs 1.6 bo sie najzwyczajniej w swiecie nie opłaca, wiec chcialbym to wyjascnic w sposob polubowny Wydruk z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : マザーファッカー [AMXBans] Powod : ' Cheater ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.FragArena.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 543121933 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 31.0.121.31 ' [AMXBans] =============================================== 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
os[A] Posted December 26, 2022 Share Posted December 26, 2022 Gracz wchodząc na serwer powinien zapoznać się z regulaminem: "Zasady gry na serwerze - pkt 9" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
マザーファッカー Posted December 26, 2022 Author Share Posted December 26, 2022 rozumiem, lecz perma za bycie cheaterem dawac pomimo ze mogles dac ostrzezenie? rozumiem jakbys mi dal ostrzezenie a nie odrazu perma dobra teraz juz wszystko rozumiem, ale i tak nadal uwazam ze kicka mogles dac predzej ale rozumiem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
La Flame Posted December 26, 2022 Share Posted December 26, 2022 Gracz serwera nie otrzymał nawet upomnienia, wiec nie powinien dostać perma za robienie gsj, sgs itp 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
os[A] Posted December 26, 2022 Share Posted December 26, 2022 (edited) Mamy regulamin po to by gracze się trzymali zasad. Każdemu z osobna przecież nie będziemy tłumaczyć, że tak nie wolno grać.... Po rozmowie z resztą właścicieli stwierdziliśmy, że ban zostaje. Edited December 26, 2022 by os[A] 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
La Flame Posted December 26, 2022 Share Posted December 26, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts